LEAN Bouwen

LEAN is de naam van een productiefilosofie die afkomstig is van Toyota. LEAN beoogt bedrijfsprocessen continue te verbeteren. De LEAN principes kunnen op ieder proces van toepassing zijn en hebben hun waarde al meer dan 20 jaar bewezen. LEAN gaat uit van een heldere basisdefinitie: “Alle activiteiten binnen een organisatie/ proces die rechtstreeks bijdragen aan dat waar de klant voor wilt betalen is waarde, al het overige is verspilling.”

 

Het feit dat Romijnders inmiddels diverse projecten succesvol heeft afgerond, laat zien dat wij veel kennis en bewezen ervaring hebben als het gaat om LEAN. Door het volgen van deze filosofie creëren we:

  • meer klantwaarden

  • minder (faal)kosten

  • kortere doorlooptijden van projecten (30% tot 50% mogelijk)

  • meer plezier in het werk

 

Wij dagen u uit om uw toekomstig project met ons vrijblijvend te bespreken en te kijken wat LEAN bouwen hierin voor u kan betekenen. Bent u geïnteresseerd of wilt u hierover meer informatie ontvangen, dan kunt u contact opnemen met de heer G. Megens op telefoonnummer 024-6488222.

Onze acties

Slechts € 1.290,-

Royaal in warmte & warmwater, eenvoudig in gebruik en onderhoudsvriendelijk, zuinig met energie, milieubewust èn een betrouwbare techniek!

 

Zorgeloos genieten: sluit een onderhoudscontract af, al vanaf € 5,30 per maand!

Projecten