Zomeractie cv-ketel

Intergas Kombi Kompakt HRE 28-24 A nu voor maar €1.449,-

 

  • Inclusief montage
  • GRATIS koolmonoxidemelder
  • Prijs is geldig t/m 30 september
  • Zolang de voorraad strekt

De prijs van de cv-ketel is alleen geldig i.c.m. een All-in Overeenkomst met 1x per 24 maanden onderhoud à €14,20 per maand.

 

De Intergas Kombi Kompakt HRE A vertegenwoordigt een nieuwe generatie HR-ketels. Het is de combiketel die écht alles combineert. In dit moderne, compacte designtoestel bevindt zich de baanbrekende technologie die ‘dubbel HR’ wordt genoemd. Dankzij deze technologie combineert de Intergas Kombi Kompakt HRE A hoog rendement op tapwater met hoog rendement op verwarming. Van een cv-ketel verwacht je behaaglijke warmte in jouw woning en alle gewenste hoeveelheden warmwater in de badkamer en keuken. De Intergas Kombi Kompakt HRE zorgt daar als geen ander voor!

 

Productspecificaties:

– Warmwatercapaciteit bij 40°C is 12,5 liter per minuut
– Zeer laag gasverbruik
– Compacte afmetingen
– Voorzien van RF-technologie
– Dubbel HR technologie: de enige HR-ketel met hoog rendement op verwarming én een uniek hoog rendement op warmwater

 

Prijs is inclusief BTW, All-in serviceovereenkomst en GRATIS koolmonoxidemelder, -exclusief thermostaat en Romijnders veiligheidspakket.

 

Deze cv-ketel bestellen

Wil je gebruik maken van deze zomeractie en de Intergas cv-ketel met korting bestellen? Klik dan hier en vul jouw gegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een offerte op maat te maken. Daarna plannen we een afspraak in voor de montage van de nieuwe cv-ketel.

Wil je deze cv-ketel bestellen

En je hebt nog vragen...