Airco in huis

Het klimaat verandert, dat merken we ook in huis. Een broeierige slaapkamer is niet bevorderlijk voor een goede nachtrust en een warme werkplek is slecht voor de productiviteit. De oplossing is het installeren van een airconditioning. Met een airconditioningsysteem kun je koelen en verwarmen. Zo creëer je een optimaal binnenklimaat voor een prettig wooncomfort én je bespaart energie. Romijnders biedt voor elke situatie een passende oplossing. Daarbij zorgen we uiteraard voor een scherpe prijs en een zo laag mogelijk energieverbruik.

Waarom een airco van Romijnders?

 

 • Alles-in-één
  Naast koelen en ontvochtigen kun je ook energiezuinig verwarmen. Zo is het overal in huis altijd aangenaam vertoeven.
 • Optimaal comfort
  Onze airco’s hebben een nachtmodus met een extra stille functie voor een minimaal geluidsniveau gedurende de nacht.
 • Duurzaam
  Wij geven duurzaam advies: we hebben oog voor jouw wensen en denken mee over een zo laag mogelijk energieverbruik. Onze airco’s hebben energielabel A++.
 • Professioneel
  Romijnders is een erkend installateur. Onze professionele monteurs hebben jarenlange ervaring en doen hun installatiewerk snel en zonder overlast te bezorgen.
 • Eenvoudig in gebruik
  Onze klimaatsystemen zijn voor iedereen eenvoudig te bedienen met een infrarood afstandsbediening, wandbediening en via een app voor op je mobiele telefoon.
 • Betrouwbaar
  Met onze optionele onderhoudsbeurtabonnementen gaat jouw klimaatsysteem jarenlang mee.
 • Wij ontzorgen je volledig
  Onze installateurs zorgen niet alleen voor de installatie van het airconditioningsysteem in jouw woning, maar leggen je ook graag uit hoe je de airco het beste kunt gebruiken.

Welke airco past bij mij?

Van grote tot kleine ruimtes, met een energiezuinige airco van Romijnders weet je zeker dat je optimaal kunt genieten van een comfortabel klimaat. We denken met je mee welke airco het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Vul onderstaand formulier in en onze adviseur neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

Vraag vrijblijvend advies aan

Ben je al klant bij Romijnders? Vul dan jouw adres in zodat wij je zo snel mogelijk kunnen helpen.
lid van NVKL