Kortingen bij Romijnders

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.

Werken bij Romijnders?

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen. Denk jij een steentje te kunnen bijdragen binnen ons teamvan deskundige? Bekijk dan snel onze werken bij pagina.

Bekijk onze vacatures

Our current deals

Zonneboiler of gasboiler

Bij een boiler kan kalkvorming ontstaan, waardoor een boiler meer energie verbruikt en sneller kapot gaat. Door een onderhoudscontract af te sluiten verleng je de levensduur van je boiler en is er minder kans op storingen. De boiler wordt bij elke onderhoudsbeurt van de cv-ketel gecontroleerd. Toch storing? Wij zijn 24/7 bereikbaar en er zullen geen voorrijkosten in rekening worden gebracht bij reparatie. De kosten hiervoor zijn €2,50 per maand.
Zonneboiler of gasboiler

Mechanische ventilator

Goed ventileren is essentieel voor een gezond huis. In elk huis is vocht en vuil aanwezig. Alleen door goed te ventileren kan vocht de woning verlaten. Wanneer je een onderhoudscontract afsluit voor een mechanische ventilator wordt de ventilatiebox bij elke onderhoudsbeurt van de cv-ketel schoongemaakt. Bij eventuele storing aan de mechanische ventilatiebox zijn wij 24/7 bereikbaar en zullen er geen voorrijkosten in rekening worden gebracht bij reparatie. De kosten hiervoor zijn €2,50 per maand.
Mechanische ventilator

Warmte-terug-win unit

Een warmte-terug-win (WTW) installatie zorgt voor goede ventilatie en voor warmte in je woning. Verse lucht in je woning is noodzakelijk voor een gezond binnenklimaat. Sluit een onderhoudscontract af voor je WTW unit en deze wordt bij elke onderhoudsbeurt van de cv-ketel schoongemaakt.  Bij eventuele storing aan de WTW unit zijn wij 24/7 bereikbaar en zullen er geen voorrijkosten in rekening worden gebracht bij reparatie. De kosten hiervoor zijn €2,50 per maand.
Warmte-terug-win unit

Warmte-terug-win unit:

Een warmte-terug-win (WTW) installatie zorgt voor goede ventilatie en voor warmte in je woning. Verse lucht in je woning is noodzakelijk voor een gezond binnenklimaat. Sluit een onderhoudscontract af voor je WTW unit en deze wordt bij elke onderhoudsbeurt van de cv-ketel schoongemaakt.  Bij eventuele storing aan de WTW unit zijn wij 24/7 bereikbaar en zullen er geen voorrijkosten in rekening worden gebracht bij reparatie. De kosten hiervoor zijn €3,50 per maand.
Warmte-terug-win unit:

Mechanische ventilator:

Goed ventileren is essentieel voor een gezond huis. In elk huis is vocht en vuil aanwezig. Alleen door goed te ventileren kan vocht de woning verlaten. Wanneer je een onderhoudscontract afsluit voor een mechanische ventilator wordt de ventilatiebox bij elke onderhoudsbeurt van de cv-ketel schoongemaakt. Bij eventuele storing aan de mechanische ventilatiebox zijn wij 24/7 bereikbaar en zullen er geen voorrijkosten in rekening worden gebracht bij reparatie. De kosten hiervoor zijn €3,50 per maand.
Mechanische ventilator:

Zonneboiler of gasboiler:

Bij een boiler kan kalkvorming ontstaan, waardoor een boiler meer energie verbruikt en sneller kapot gaat. Door een onderhoudscontract af te sluiten verleng je de levensduur van je boiler en is er minder kans op storingen. De boiler wordt bij elke onderhoudsbeurt van de cv-ketel gecontroleerd. Toch storing? Wij zijn 24/7 bereikbaar en er zullen geen voorrijkosten in rekening worden gebracht bij reparatie. De kosten hiervoor zijn €3,50 per maand.
Zonneboiler of gasboiler:

Sluit nu binnen 5 minuten een onderhoudscontract af