Onderhoudscontract cv-ketel afsluiten?

Om lang gebruik te kunnen maken van je cv-ketel is het belangrijk om deze regelmatig te laten controleren en te laten onderhouden. Zo blijft je ketel veilig en zuinig werken. Door het afsluiten van een contract voor cv-ketel onderhoud wordt je ketel jaarlijks gecontroleerd door een van onze experts. Naast onderhoud en reparatie zullen zij ook altijd advies geven. Met een onderhoudscontract voor je cv-ketel verleng je de levensduur en voorkom je storingen. Mocht er zich ondanks het cv-ketel onderhoud toch een storing voordoen dan zorgen wij er altijd voor dat dit binnen 24 uur na de melding is opgelost. Sluit nu extra voordelig je contract af!

Sluit nu jouw onderhoudscontract af!

Gratis CO-melder bij je onderhoudscontract

Sluit bij Romijnders een jaarlijks Service Plus of een All-in cv-ketel onderhoudscontract af en je ontvangt een gratis gecertificeerde koolmonoxidemelder.
Een koolstofmonoxidemelder alarmeert je tijdig bij het vrijkomen van koolmonoxide door een luid alarm. Voel je veilig in jouw huis! Lees meer over de gevaren van koolmonoxide in ons blog.

Voordelen cv-ketel onderhoudscontract

Het goed onderhouden van je cv-ketel levert een aantal voordelen op. Met een onderhoudscontract zorgen we bijvoorbeeld voor een goed afgestelde ketel, wat leidt tot 25% minder gasverbruik!

 • Je verlengt de levensduur van je cv-ketel
 • Vermindert kans op storingen
 • Storingen worden binnen 24/7 opgelost
 • Je voorkomt onverwachte reparatiekosten
 • Je betaalt geen voorrijkosten
 • Is veiliger!

Sluit nu een cv-ketel onderhoudscontract af!*

Regelmatig cv-ketel onderhoud is belangrijk voor een goede en veilige installatie. We hebben een scherp aanbod van drie verschillende abonnementen. Met een onderhoudscontract voor je cv ketel blijft deze in topconditie.

Hoe oud is de cv-ketel?

Kies welk cv-ketel onderhoudscontract je wilt afsluiten.

Tip! Swipe onderstaande tabel van links naar rechts om het hele overzicht te zien, of draai je telefoon een kwartslag.
CV
Prijs
24/7 bereikbaar bij storingen
Onderhoud
Geen voorrijkosten bij storingen
Geen arbeidskosten bij storingen
Vergoeden van materiaalkosten bij storingen en onderhoud, tot max. € 300,- per kalenderjaar
Met gratis koolmonoxidemeter
Selecteer het gewenste pakket:
Basis Plus
5,70
Basis plus
8,50
Service Plus
9,10
All-in
14,00
All-in
17,50

  Tip! Verzeker de randapparatuur* van de cv-ketel voor € 2,50 per maand tegen arbeidskosten

  *onder randapparatuur valt een standaard kamerthermostaat, rookgasafvoer, aansluitingen, koppelingen, drukmeter, vulkraan, overstortventiel en het expansievat.

  Bij een Basis Plus pakket is niet mogelijk om je te verzekeren tegen arbeidskosten van je randapparatuur*. Wil je wel een verzekering afsluiten voor je randapparatuur kies dan het Service Plus of All-in pakket.

  *onder randapparatuur valt een standaard kamerthermostaat, rookgasafvoer, aansluitingen, koppelingen, drukmeter, vulkraan, overstortventiel en het expansievat.

   Bedankt voor het afsluiten. Hierbij het totaaloverzicht:

   Type onderhoud
   Kosten
   per maand
   Kosten
   per jaar
   Cv-ketel
   Verzekeren randapparatuur
   Totale kosten

    Persoonlijke gegevens

    Adres gegevens

    Toestel gegevens

    Betalingswijze *Eventuele materiaal- en arbeidskosten die buiten het servicepakket vallen zullen na de onderhoudsbeurt worden gefactureerd en automatisch worden afgeschreven