Gas

Veiligheid staat voorop!

De gasleiding in je huis zorgt voor de aanvoer van aardgas waarmee je bijvoorbeeld je fornuis aansteekt of je kachel laat branden. Een gasleiding is ook nodig als je een gasboiler hebt. Een lekkage van je gasleiding kan gevaarlijk zijn. Explosies en brandgevaar liggen op de loer. Maar als je goed en regelmatig onderhoud pleegt is er niets aan de hand.

Ga je een nieuwe keuken laten plaatsen of wil je een gashaard realiseren? Het aanleggen van een gasleiding om apparaten op aan te sluiten moet professioneel gebeuren. Ga dus niet zelf aan de slag als je niet zeker bent van je zaak, maar neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Preventief onderhoud

Bij een preventief onderhoud controleert Romijnders uitvoerig de gehele gasinstallatie van je woning. Hieronder vallen controles van:

  • Gaskranen;
  • Leidingwerk, koppelingen en solderingen;
  • Gastoestellen die aangesloten zijn op de installatie. Denk aan het afpersen van de cv-ketel, gaskachel, gasfornuis en geiser.

Na de controle ontvang je een volledig keuringsrapport. Als blijkt dat de gasleiding is afgekeurd, kunnen we een vrijblijvende offerte voor je uitbrengen.

Vragen over je gasleiding?

Het aanleggen of preventief onderhoud