Een eigen intercomsysteem, jouw toegang tot veiligheid en comfort

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het leveren en monteren van een intercomsysteem bij jou thuis? Of je nu op zoek bent naar een nieuw intercomsysteem, vervanging van je huidige systeem of een complete renovatie, wij zijn er om jouw toegang tot comfort en beveiliging te verbeteren!

Waarom kiezen voor Romijnders?

Veiligheid voor alles: bij Romijnders begrijpen we het belang van een veilige en beveiligde leefomgeving. Onze intercomsystemen dragen bij aan een gevoel van veiligheid en controle, waardoor jij en je gezin met een gerust hart kunnen leven.

 • Particuliere expertise
  We zijn gespecialiseerd in het bedienen van particuliere klanten. Of je nu in een appartement, villa of rijtjeshuis woont, we hebben oplossingen die bij jouw specifieke behoeften passen.
 • Moderne technologie
  Onze intercomsystemen zijn geavanceerd en betrouwbaar. Met functies zoals video-intercoms en mobiele app-connectiviteit kun je altijd zien wie er voor de deur staat, waar je ook bent.
 • Vervanging en renovatie
  Is je huidige intercomsysteem verouderd of werkt het niet meer naar behoren? Geen zorgen! We zijn experts in het vervangen en renoveren van verouderde systemen. Laat ons je woning upgraden en geniet van de nieuwste technologie.
 • Professionele montage
  Ons ervaren team staat klaar om je intercomsysteem nauwkeurig en veilig te monteren. We zorgen ervoor dat alles perfect werkt en er netjes uitziet.

Het proces: van advies tot installatie

1. Adviesgesprek
We beginnen met een adviesgesprek om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen. Samen zoeken we naar het juiste intercomsysteem dat bij jouw situatie past.

2. Offerte op maat
Je ontvangt een gedetailleerde offerte op maat, zonder verborgen kosten.

3. Installatie
Wij komen op het afgesproken tijdstip om het systeem te installeren.

4. Uitleg en ondersteuning
We zorgen ervoor dat je vertrouwd bent met het gebruik van je nieuwe intercomsysteem en bieden volledige ondersteuning na installatie.

Contact

Bij Romijnders draait alles om het verbeteren van jouw levensstijl door middel van moderne technologie en professionele service. Met onze intercomsystemen geniet je van meer beveiliging, gemak en gemoedsrust. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe we jouw woning kunnen upgraden. We staan klaar om je te helpen!