Ben jij al klaar voor de herfst?

Het is weer herfst! De koude maanden beginnen er echt weer aan te komen en ook jij wilt dan warmte in huis. Een cv-ketel zorgt tijdens herfstachtige dagen voor warmte in alle ruimten van je woning. Cv-ketels zijn er in alle typen en maten, maar hebben een ding gemeen. Allen hebben ze onderhoud nodig. Een cv-ketel onderhoudscontract van Romijnders in Wijchen is daarvoor de ideale oplossing.

Romijnders houdt jouw cv-ketel vitaal
Romijnders is gevestigd in Wijchen. Vanuit Wijchen bieden wij service aan al onze klanten in de wijde omgeving. Een cv-ketel onderhoudscontract Wijchen kan dus in veel meer plaatsen afgesloten worden. Met een cv-ketel onderhoudscontract komen wij elk jaar langs om te controleren of jouw cv-ketel nog naar behoren werkt. Eventuele storingen voorkomen we en we signaleren het tijdig als jouw cv-ketel toe is aan vervanging. Tevens kun je ons 24/7 bereiken bij storingen. We lossen het probleem binnen 24 uur na melding op. En we doen dit zelfs in het weekend! We ontzorgen je en zorgen ervoor dat je cv ketel vitaal is en blijft.

De voordelen
Met een cv-ketel onderhoudscontract Wijchen verleng je de levensduur van je cv-ketel. Dit is zo, omdat je cv-ketel regelmatig wordt gecontroleerd op gebreken. Mochten er gebreken zijn, dan worden deze gelijk verholpen. Zo voorkom je gelijk onverwachte reparatiekosten. Moeten wij langs komen voor onderhoud, of bij een storing? Dan betaal je geen voorrijkosten. Ook zorgt de onderhoudsmonteur voor optimale instellingen van je cv-ketel, zodat je 25% minder gas verbruikt en bespaart op energiekosten.

Sluit nu een cv-ketel onderhoudscontract Wijchen af
Een cv-ketel onderhoudscontract Wijchen kun je bij Romijnders al binnen vijf minuten afsluiten en is er al vanaf € 5,45 per maand. Het afsluiten van een cv-ketel onderhoudscontract kan via de website. Maar wil je wat meer informatie inwinnen voordat je dit doet, dan kun je ook eerst contact opnemen met een van onze adviseurs. Romijnders helpt je graag het juiste advies te geven, bij een oplossing speciaal voor jouw woning en de herfstachtige dagen die eraan komen!

Sluit nu binnen 5 minuten een onderhoudscontract af