Ervaringen van onze klanten

We kunnen natuurlijk zelf vertellen hoe we je helpen met onze diensten en service. Maar het is veel interessanter als onze klanten vertellen wat hun ervaringen met onze diensten zijn. We laten onze klanten daarom graag aan het woord. Hun ervaringen lees je hieronder:

9
Alex
Arnhem

Het installeren van onze nieuwe CV-ketel is op een prettige en vlotte manier gebeurd.

De monteurs waren vriendelijk en ze werkten zorgvuldig en vakbekwaam. Hieronder zult u zien dat ik bij het beoordelingspunt 'kwaliteit' geen vijf maar slechts vier sterren vermeld. Dit heeft te maken met het feit dat bij inschakeling van de nieuwe CV-installatie een hinderlijk hoge fluittoon te horen is. Hierover neem ik nog contact op met uw bedrijf.
Deze gebruiker beveelt Romijnders aan
8
Lucille Wijnstein-Lionarons
Nijmegen

Professionals waar ik op kan rekenen.

Jarenlange ervaring.
Deze gebruiker beveelt Romijnders aan
9
Theo
Wijchen

Superfijn.

Het abonnement loopt prima. Alles wordt goed geregeld. Servicebeurten op tijd. Vriendelijke monteur, geen problemen. Goede adviezen.
Deze gebruiker beveelt Romijnders aan
8
T. A Duppen
NIJMEGEN

Zeer goed gewerkt, en netjes achter gelaten.

We hebben samen met de monteur een goede keuze gemaakt.
Deze gebruiker beveelt Romijnders aan
10
Max
Arnhem

Rationele en correcte aanpak

Zeer tevreden over de installatie in november 2018 van CV ketel en vandaag (2-12-2020) eerste onderhoudsbeurt. To-the -point aanpak, strak, ter zake professionaliteit en ervaring ten toon spreidend en prettig in de omgang. Voor mij de Mercedes Benz/Audi onder de installateurs ter onderstreping van het bovenstaande.
Deze gebruiker beveelt Romijnders aan
6
sonja van der wal
WIJCHEN

twijfelachtig

we hadden om service beurt gevraagd maar de monteur heeft alleen de eerste x de geiser uitelkaar gehaald en niet de hete lucht verwarming had nog gezegd dat de andere monteur die normaal kwam dat wel deed , later moest hij terugkomen omdat de vlam steeds uitsloeg toen heeft hij de heteluchtverwarming weer aangekregen maar hij was net vertrokken en de verwarming ging weer uit ... mijn man was thuis gekomen en hij kreeg hem niet aan bleek iets met de thermokopel de volgende dag is de monteur terug geweest nu haalde hij de heteluchtverwarming wel uit elkaar maat hij heeft hem niet doorgeblazen wat een andere monteur wel deed ook heeft hij het gas wat ruimer gezet zodat de vlam nu wel aanblijft ...... nu mijn vraag waarom wij dit extra bedrag moeten betalen zou toch allemaal in de servicekosten zitten het is toch niet onze fout dat hij zijn werk eerst niet goed doet
10
A Toenders
Grave

Onderhoud prima en vakkundig uitgevoerd

Zie boven.
Deze gebruiker beveelt Romijnders aan
10
Nico de Bruijn
Veghel

Zeer goed

Zeer vakkundig
Deze gebruiker beveelt Romijnders aan
10
Theo
Ewijk

Alles verliep perfect

Erik was voorkomend, zorgvuldig en liet alles netjes achter.
Deze gebruiker beveelt Romijnders aan
7
Harald
Giesbeek

uitvoering werkzaamheden prima

Monteurs prima ! Vriendelijk en deskundig ook in hun adviezen. Keurige schone oplevering. Helaas werd de oorspronkelijk gemaakte leveringsdatum op het laatste moment een aantal weken uitgesteld zodat ik enkele weken langer in de kou heb moeten wachten.
Deze gebruiker beveelt Romijnders aan

Laat een review achter

Help andere klanten ook om een betere en goede keuze te maken door een review achter te laten. Wil je zelf een ervaring delen? Dat kan via ons beoordelingssysteem.

Beoordeel ons

Sluit nu binnen 5 minuten een onderhoudscontract af