Ervaringen van onze klanten

We kunnen natuurlijk zelf vertellen hoe we je helpen met onze diensten en service. Maar het is veel interessanter als onze klanten vertellen wat hun ervaringen met onze diensten zijn. We laten onze klanten daarom graag aan het woord. Hun ervaringen lees je hieronder:

1
R. Hermens
Wijchen

Misbruik van de situatie

Wanneer ik problemen heb met mijn ketel liet ik altijd Romijnders komen. Onderhoudscontract vind ik niet nodig. Ik betaal altijd “ what you need is what you get”. En wanneer ik niet meteen geholpen kon worden, nou dan komen ze toch een dag later, geen probleem! Maar nu komen ze alleen als ik een contract afsluit. Of dat voor Corona verspreiding wat uitmaakt? Dat doe ik dus niet. Dit is misbruik maken van de situatie. De eerst volgende installateur komt wel. Dus helaas Romijnders je bent mij als klant kwijt. Geen goede reclame dus,!,
1
Paul Meex
Arnhem

Gefactureerd bedrag is Onterecht in rekening gebracht

Telefonisch overeen gekomen dat de werkzaamheden binnen het onderhoudscontract/servicecontract vallen muv de te plaatsen co2melder Op de factuur worden toch alle werkzaamheden in rekening gebracht
Deze gebruiker beveelt Romijnders aan
10
Gijs
Nijmegen

Betrokken, vriendelijke en kundige servicemonteur 's avonds lapte de ketel vast op voor douchen

Na vriendelijk overleg en checks aan de telefoon (zeer nuttig, ook voor hem met zo'n reistijd) kwam hij gewoon langs. Om de volgende ochtend naar werk te kunnen, was het fijn dat douchen vast mogelijk was gemaakt, want ik had al hardgelopen. Geen klachten over de monteur van de volgende dag ook.
Deze gebruiker beveelt Romijnders aan
8
A.
Nijmegen

Deskundige hulp, wel jammer dat het benodigde onderdeel opgehaald moest worden.

Professionele hulp. Wat ik vervelend vond is dat ik telefonisch had aangegeven welk onderdeel vervangen moest worden. Dit zou de secretaresse doorgeven aan de uitvoerder. Echter, de uitvoerder had dit onderdeel niet bij zich, waardoor hij dus 2x op een dag bij ons thuis is gekomen. Wel fijn dat het zo werd opgelost.
Deze gebruiker beveelt Romijnders aan
9
B
Nauta

Snelle en correcte service

Goede en deskundig en hulp.
Deze gebruiker beveelt Romijnders aan
8
Eric van Uden
Wijchen

Prima service

Snel en vakkundig, wel een tipje. Het service bedrag per jaar is niet goedkoop. Hieruit kan naar mijn mening prima het kleimateriaal zoals een pakking worden betaald.
Deze gebruiker beveelt Romijnders aan
10
M. Roelandschap
Hilvarenbeek

Geweldig

Vorige week contact gehad met Romijnders (Francis Orth) en de afdeling facturatie. Heel prettig geholpen en gemaakte afspraken direct nagekomen. Geweldig.
Deze gebruiker beveelt Romijnders aan
10
L.
Blokland

Klassewerk

Deskundige en snelle afhandeling van opgetreden storing
Deze gebruiker beveelt Romijnders aan
9
Theo
Oosterbeek

Prima gewerkt,aardige mensen.

Wij zijn al jaren klant en hopen nog lang gebruik te maken van uw service.
Deze gebruiker beveelt Romijnders aan
10
Hai Arts
St. Anthonis

Goede en snelle service.

De afhandeling van de klacht was snel en vakkundig geregeld.
Deze gebruiker beveelt Romijnders aan

Laat een review achter

Help andere klanten ook om een betere en goede keuze te maken door een review achter te laten. Wil je zelf een ervaring delen? Dat kan via ons beoordelingssysteem.

Beoordeel ons

Sluit nu binnen 5 minuten een onderhoudscontract af