Overname van de afdeling Service & Onderhoud van Oostendorp Installatietechniek B.V. uit Tiel

WIJCHEN: Romijnders Service B.V. heeft met curator mr. B.M. König van Hekkelman Advocaten & Notarissen uit Nijmegen overeenstemming bereikt over de overname van de afdeling Service & Onderhoud van Oostendorp Installatietechniek B.V.

Op 17 maart 2015 werd Oosterdorp Installatietechniek B.V. in staat van faillissement verklaard. Romijnders Service B.V. zal per direct alle service- en onderhoudsactiviteiten overnemen, waardoor de kwaliteit en continuïteit voor de klanten gewaarborgd blijft. Naar verwachting worden er een tiental medewerkers van deze afdeling overgenomen.

Na de reorganisatie van de Romijnders organisatie in april 2013 is deze op energieke wijze doorgegroeid vanuit de vestiging Romijnders Service te Wijchen. Directeur Jan-Willem Romijnders;  “Door samen met de huidige medewerkers efficiënter te werken en de klant voorop te blijven stellen, hebben wij een solide basis gelegd voor een verdere groei. Voor ons is de overname van Oostendorp Installatietechniek B.V. een unieke kans om onze klantenportfolio en het aantal vaktechnische medewerkers verder uit te breiden.

Romijnders Service is een fullservice installatiebedrijf dat voornamelijk actief is in de utiliteit, retail, woningcorporaties en voor particulieren. Binnen de organisatie werken zo’n 75 medewerkers met een groot enthousiasme en vakmanschap aan het succes van de organisatie, wat zich kenmerkt door een hoog serviceniveau en professionaliteit. Romijnders, gevestigd in Wijchen, is een begrip in de regio en daar buiten.

Sluit nu binnen 5 minuten een onderhoudscontract af