Schat, laat de cv-ketel maar eventjes aan ‘mij’ over

Ik draai demonstratief de kraan dicht tijdens het tanden poetsen, hij ‘adviseert’ mij dringend om een trui aan te doen in plaats van de verwarming nog hoger te zetten. Laten we het erop houden dat mannen en vrouwen allebei hun best doen energie te besparen. Het is mij even ontgaan hoe het kwam dat ik het onderhoud van de cv-ketel in mijn takenpakket kreeg maar één ding weet ik wel: ik houd ervan dingen goed aan te pakken en gewoon te regelen, in plaats van zelf te gaan liggen klungelen (of wachten totdat iemand anders dat doet). Tadaa, dank u Romijnders voor dit onderhoudscontract voor mijn cv-ketel. Kost net zo veel als Netflix en het bespaart mij tijd, geld, koude voeten en ijsdouches. Regeren is vooruitzien, toch? Het Romijnders onderhoudscontract voor je cv-ketel is online echt binnen 5 minuten geregeld en het voorkomt 2 dingen waar vrouwen een gruwelijke hekel aan hebben: kou lijden en wachten.

 

Koud douchen gezond? Mijn cv-ketel en ik vinden van niet

Het schijnt overigens wel dat koud douchen erg gezond voor je is. Niet voor mij, integendeel. Ik douche niet koud en ben nooit ziek maar ik krijg wel ontzettend hoofdpijn op het moment dat we geen warm water hebben (en ik alles kan regelen). Dus. Monteur bellen, afspraak maken, thuisblijven tot de cv ketel gemaakt is. Bij dat soort ‘cv-ketel onderhoud’ dingen is het een voordeel van het Romijnders Onderhoudscontract dat ze binnen 24 uur komen, ook in het weekend, en dat ik geen extra voorrijkkosten betaal.

 

Je cv-ketel heeft baat bij regelmaat

Maar natuurlijk heb ik liever helemaal geen storingen of meldingen dat ik de cv-ketel moet bijvullen. Want even eerlijk: het is mij geduldig uitgelegd maar als ik voor mijn nieuwe glanzende cv-ketel sta heb ik geen idee waar ik moet beginnen. Dat zijn voor mij ook voordelen van het Romijnders onderhoudscontract. De monteurs komen regelmatig voor onderhoud en zorgen voor het bijvullen van de cv-ketel. Door het onderhoud van de cv-ketel is de kans op storingen kleiner bovendien. Want ten eerste hebben we wel wat beters te doen dan bezig te zijn dan met het onderhoud van de cv-ketel en ten tweede vind ik het echt zo zonde om hier onnodig geld aan uit te geven.

 

Ja, de monteur mag er zijn

Hoewel dit mijn eerste onderhoudscontract van mijn cv-ketel is en ik geen vergelijkingsmateriaal heb mag het gezegd worden: deze monteurs snappen vrouwen. De Romijnders monteur die mijn cv-ketel kwam checken gaf me tips over mijn nieuwe huis en controleerde of alle verwarmingen goed doorliepen. En mocht er onverhoopt iets zijn dan kan ik hem gewoon bellen. Kijk die man snapt dat ik geen seconde kou wil lijden.

Ik zeg: een fijne en warme winter en geniet van je huis!

Sluit nu binnen 5 minuten een onderhoudscontract af