Beveiligingsinstallaties

Onderhoud en beheer van beveiligingsinstallaties

Beveiligingsinstallaties, zoals inbraakalarminstallaties, toegangscontrolesystemen en CCTV-installaties,
waarborgen uw bedrijfszekerheid. Het spreekt voor zich dat beveiligingsinstallaties regelmatig moeten worden onderhouden door gekwalificeerde technici. Periodiek onderhoud door service- en onderhoudsbedrijf Romijnders zorgt ervoor dat de beveiligingsinstallaties van uw pand optimaal werken.

We rapporteren al het onderhoud dat we plegen en de bijbehorende bevindingen voor u in een overzichtelijke meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB) of meerjarenonderhoudsplanning (MJOP), conform de NEN2767. Zo weet u precies welke beveiligingsinstallatie storingen heeft vertoond, wanneer de storingen zich voordeden en wat de aard van de storingen was. Ook krijgt u van ons, wanneer dat nodig blijkt, aanbevelingen om uw beveiligingsinstallatie te verbeteren.

 

BORG-certificaat

De verzekering eist dat beveiligingsinstallaties moeten voldoen aan het certificatieschema BORG 2005-2. Het BORG-certificaat is risicogebonden en staat voor de professionele uitvoering van elektronische én bouwkundige maatregelen. Maatregelen die voldoen aan de criteria van de Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI). Dit betekent dat uw beveiligingsinstallaties jaarlijks door een gecertificeerd bedrijf, zoals Romijnders, onderhouden en gekeurd moet worden.

 

Installatie en vervanging beveiligingsinstallaties

Romijnders adviseert u over het installeren van beveiligingsinstallaties en maakt desgewenst een risico-inventarisatie. Dit maakt duidelijk welke installaties ter beveiliging van uw pand moeten worden aangebracht. Eventueel vervangen we uw beveiligingsinstallaties of deelcomponenten ervan. Neem vrijblijvend contact op.

Wilt u meer over ons weten?

Bereikbaar tijdens kantooruren