Woningrenovaties

Bij woningbouw en -renovatie komt veel kijken. Onder meer een eenduidige projectaanpak, een aandachtige voorbereiding, een heldere planning en een goede samenwerking met andere disciplines, zoals aannemers. Ook communicatie is essentieel in een bewoonde omgeving. Het gaat erom bewoners minimaal te belasten en faalkosten te reduceren. Service- en onderhoudsbedrijf Romijnders werkt al jarenlang voor woningbouwcorporaties en weet daardoor welke zaken van belang zijn. Bovendien zijn onze medewerkers en servicemonteurs niet alleen geselecteerd op technische kennis, maar ook op communicatieve en sociale vaardigheden.

Installatiewerkzaamheden van gebouwgebonden installaties, zowel van renovatie- als van nieuwbouw, worden door onze afdeling Installatie Woningbouw compleet uitgevoerd. Van ontwerp tot en met engineering. We stellen installaties in bedrijf, plegen preventief en correctief onderhoud, voeren keuringen en inspecties uit en kunnen op afstand monitoren en beheren met behulp van ons Gebouwbeheerstysteem. We rapporteren en adviseren en kunnen installatiegegevens vastleggen en muteren.

Onderhoudscontract woningbouw

Onze klanten, zoals woningbouwcorporaties, verenigingen van huiseigenaren, vastgoedontwikkelaars, beheermaatschappijen, pensioenfondsen en particulieren, kunnen rekenen op:

  • Rapportage van onderhoud en storingen
  • Conditiemetingen volgens NEN2767
  • Een meerjarenonderhoudsplanning en -begroting
  • Energie-prestatie-advies om energie te besparen
  • Keuringen en inspecties van installaties
  • 24-uurs storingsdienst
  • Technisch beheer en onderhoud van gebouwgebonden installaties

Via onze Service Portal meldt u eventuele storingen online en kunt u rapportages direct inzien. Deze kostenbesparende app voor beheer en onderhoud zet meldingen direct door naar de juiste partij. Iets dat, met name voor organisaties met meerdere gebouwen, als efficiƫnt wordt ervaren.

Romijnders is specialist in het onderhouden en beheren van de volgende installaties.

Projecten

Wilt u meer over ons weten?

Bereikbaar tijdens kantooruren