Romijnders - Retail

Retail

Als retailorganisatie streeft u een duurzame bedrijfsvoering en continuïteit in prestaties na. Daarvoor is periodiek en preventief onderhoud van technische installaties noodzakelijk. Goed onderhouden installaties vertonen minder vaak storingen en verbruiken minder energie. Hierdoor blijven de exploitatie- en energiekosten van een pand laag. Service- en onderhoudsbedrijf Romijnders is gespecialiseerd in gebouwgebonden technische installaties en erop ingericht om uitval van installaties tot een minimum te beperken door snel en adequaat te handelen.

Romijnders is in de afgelopen jaren als vaste partner bij de (her)huisvesting van verschillende retailorganisaties betrokken geweest, zoals Bristol, BCC, Leen Bakker, Esso en Basic-Fit. Onze monteurs zorgen voor de regeling van onder meer klimaatbeheersystemen, waaronder airco-units, warmtepompen en luchtbehandelingskasten. Dit resulteert in een optimaal rendement en langere levensduur van de installaties. Risicofactoren, zoals een afnemende waterdruk of filters die aan vervanging toe zijn, worden dankzij regelmatig onderhoud direct opgemerkt. Daarnaast denkt Romijnders met u mee over slimme, innovatieve oplossingen en de toepassing ervan, zoals warmteterugwininstallaties of warmtepompen.

Onderhoudscontract retail

Romijnders biedt retailorganisaties in heel Nederland onderhoudscontracten voor preventief en collectief onderhoud op maat aan. Zowel voor nieuwbouw als bestaande bouw. De voordelen van een onderhoudscontract:

  • Eén vast aanspreekpunt en vaste servicemonteurs.
  • Beheer en onderhoud van installaties kan buiten reguliere werktijden worden uitgevoerd, zodat uw winkelpand gewoon open kan blijven.
  • 24 uur per dag en 7 dagen in de week is Romijnders bereikbaar voor spoedreparaties, calamiteiten en/of schade aan uw installaties of gebouw.
  • Een optimale temperatuur, luchtvochtigheid en luchtkwaliteit in uw winkelpand, volledig beheerd op afstand.

In een onderhoudsplan kunnen we onder meer de volgende zaken in kaart brengen:

  • De veiligheids- en kwaliteitseisen waaraan uw installaties moeten voldoen;
  • Welke kosten u kunt besparen op elektriciteit, gas en water;
  • Welke duurzame installaties in de toekomst uw pand kunnen verrijken.

Gebouwbeheersysteem

Beheer van technische installaties op afstand is mogelijk dankzij continue bezetting van de service desk, ons Gebouwbeheersysteem. Meldingen, bijvoorbeeld uitval van een verwarmingsinstallatie, komen via dit systeem direct bij ons binnen. De melding wordt geanalyseerd en op afstand direct gecorrigeerd, nog voordat uw pand is afgekoeld. Als het nodig is om op locatie het probleem te verhelpen, dan sturen we binnen 24 uur een storingsmonteur. Bij complexe en urgente storingen kunt u dag en nacht rekenen op specialistische hulp via onze technische back-updiensten.

Service Portal

Romijnders neemt de totale zorg voor service, onderhoud en beheer van een pand uit handen. Dankzij de Service Portal, een kostenbesparende app voor beheer en onderhoud, worden meldingen automatisch doorgezet naar de juiste partij. Met name organisaties met meerdere panden merken hoeveel gemak dit oplevert. Fitnessketen Basic-Fit gebruikt de Service Portal bijvoorbeeld al in drie verschillende landen.

Installatietechniek voor bedrijven

Romijnders adviseert, ontwerpt, monteert en onderhoudt diverse technische installaties. Naast het beheren en onderhouden van technische installaties, voeren we in opdracht ook keuringen en inspecties uit.

Projecten

Wilt u meer over ons weten?

Bereikbaar tijdens kantooruren